Welkom bij Steigerhout.NL | T. 0174 725 231

over H.O. Tuin-Bouw

Wij zijn een  zeer flexibele leverancier van Steigerbuizen, Buiskoppelingen, Naaldhout, Buitenkussens, Steigerhout en nog veel meer. Ook voor bouwmaterialen, gereedschappen, afwerkmaterialen en interieurartikelen kunt u bij ons terecht. Bij ons vindt u alles onder één dak: het assortiment, het specialisme, het maatwerk, de logistieke oplossingen én de kennis van materialen.

Afhaalcentrum

Onze showroom is gevestigd aan de Kwelder 15 (deur 4, Industrie Terrein "De Kulk") te Hoek van Holland, hier kunnen uw bestellingen worden afgehaald. Het laten bezorgen op een door u gekozen afleveradres is uiteraard ook geen probleem.

Showroom

H.O. Tuin-Bouw heeft aan de Kwelder 15 (deur 4, Industrie Terrein "De Kulk") te Hoek van Holland haar showroom. Hier vindt u een uitgebreide collectie van meubels en producten waarmee u een indruk krijgt van het enorme assortiment wat wij kunnen leveren. Hier kunt u inspiratie opdoen voor op de bouwplaats of uw klant laten adviseren door een van onze medewerkers. In onze Showroom zijn de meest uiteenlopende materialen verkrijgbaar en vaak sneller dan u denkt.

Openingstijden:

Maandag tot en met Vrijdag:                               08H30 tot en met 17H00

Zaterdag:                                                               08H30 tot en met 12H30

Maatwerk

Voor al uw bewerkingen kunt u bij ons terecht. Onze service is erop afgestemd om u zoveel mogelijk werk op de bouwplaats te besparen. Hierbij kunt u denken aan toepassingen zoals het gronden, schaven, zagen en verduurzamen van hout.

Wij kunnen gebruik maken van een moderne hout- en staal bewerkingsafdeling met de nieuwste zaag- en schaaflijnen waarop zowel kleine als grote orders snel en efficiënt kunnen worden geproduceerd.
 
Er is een aantal geschaafde standaardmodellen. Afwijkende modellen kunnen op aanvraag worden geproduceerd. Van enkele stuks tot grote partijen, in een perfecte kwaliteit en met een betrouwbare levertijd. Service op maat dus!

Ook het eventueel poedercoaten van onze steigerbuizen en / of buiskoppelingen is geen enkel probleem en kunnen we voor u uitvoeren!
 
Gedurende het productieproces worden de orders doorlopend gecontroleerd en getraceerd via een centraal computersysteem. Op elk moment kunnen wij zien waar uw order is en kunnen wij de levertijd zeker stellen.

Logistiek

Dankzij een uitgekiende en professionele aanpak van onze logistiek, bezorgen wij op een vooraf besproken plaats en tijdstip door heel Nederland en België. Door de inzet van ons optimale voorraadsysteem en een breed wagenpark garanderen wij een zeer hoge servicegraad en kunnen wij uw bestelling op iedere locatie leveren.