Welkom bij Steigerhout.NL | T. 0174 725 231

Prijslijst

 

MVO

"Duurzaam Ondernemen is bij alle bedrijfsbeslissingen zowel een hoger bedrijfsrendement nastreven, als de kansen benutten voor een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij. Het gaat om activiteiten die een stap verder gaan dan waartoe de wet verplicht; vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie"  Wij willen niet alleen bezig zijn met produceren en verkopen, maar ook investeren in milieu en samenleving. De steigerplanken voor onze meubels zijn afkomstig uit de bouw. Daar zijn zij afgeschreven, maar nog prima bruikbaar voor een tweede leven als meubelstuk.

Zo worden deze materialen op een verantwoorde manier hergebruikt. Daarnaast helpen wij mensen aan werk! Wij weken samen met sociale werkplaatsen, stichtingen en Penitentiaire inrichtingen. Op deze manier helpen we mensen met een beperking, verslaving of met andere problemen aan werk. Door met ons zaken te doen draagt u ook bij aan deze goede zaak! Voor meer informatie, kijk op MVONederland.nl

Cadeaubon

Onze Gift Card: gegarandeerd succes!

Zoek jij een persoonlijke cadeaubon die leuk is om te krijgen én eenvoudig om te geven? Geef onze Webshop Giftcard en jij weet zeker dat jouw cadeau in de smaak valt. Deze cadeaubon is namelijk inwisselbaar bij al onze webshops met een eindeloze hoeveelheid producten. Er is zoveel te kiezen met deze cadeaubon! En dat allemaal vanuit je luie stoel.

Over de Gift Card

Snel een kado nodig: De digitale cadeaubon

Heb je jouw cadeau snel nodig? Dan bestel je onze gift card snel en eenvoudig per e-mail. Je hebt je digitale cadeaubon binnen een uur na betaling in je mailbox en kunt hem direct printen of naar de ontvanger mailen.

Inspiratie (foto’s)

per site verschillend!